Home > Onze diensten > Theorie

Theorie

Een goede kennis van de verkeersregels vormt de basis voor de praktijkopleiding!

Om veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen, is het belangrijk dat je de verkeersregels kent, begrijpt en toe kunt passen. Wij bieden de mogelijkheid om theorielessen te volgen. Dit is iedere maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Deze opleiding kan al worden gevolgd als je 16 jaar bent en bij ons de praktijkopleiding gaat volgen.

Je theorie zelf leren

Theorieles voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam. iTheorie is een complete theorie opleiding en bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

 • Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken
 • 25 deeltoetsen na elk hoofdstuk
 • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
 • Lesfilms voor de gevaarherkenning
 • Instructiefilms voor de praktijklessen
 • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
 • Complete verkeersbordenbijlage
 • Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel
 • Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)
 • Gezondheidsverklaring

  De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid. Het is verplicht de Gezondheidsverklaring zelf bij het CBR in te dienen.

  Stuur de Gezondheidsverklaring tijdig in. Zeker als er een vraag met ja is beantwoord. De Gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.

  Ga naar mijn CBR

  Machtiging

  Op het moment dat wij denken dat je klaar bent voor een tussentijdse toets of het praktijkexamen zullen wij dit voor je aanvragen bij het CBR. Dit kan alleen als je ons als rijschool gemachtigd hebt. Wij adviseren je dit aan het begin van de rijopleiding te doen omdat het anders vaak vergeten wordt en onnodig vertraging op kan leveren.

  Je kunt ons machtigen bij het CBR. Hiervoor heb je je DigID nodig en ons rijschoolregistratienummer: 5830W5

  Ga naar mijn CBR

  Wij gaan altijd voor tevreden klanten!

  Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom doen we er graag alles aan om onze lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Wanneer je op een leuke manier je rijbewijs wilt halen ben je bij ons aan het juiste adres!

  Het waren gezellige en leerzame lessen. Rijschool van Elderen heeft mij uitstekend geholpen bij het halen van mijn rijbewijs, en het was ook nog eens super leuk! Ankie en Nancy leggen het zeer goed en duidelijk uit! Ik heb zoveel geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel overal heen met mijn auto.

  Tijn Koolen

  Ankie is een fijne maar vooral duidelijke instructeur. Op het begin had ik best veel spanningen, maar hier wist ze me overheen te helpen. Ankie en Nancy doen samen zo goed mogelijk hun best voor de leerlingen. Ook met het inplannen van de lessen, vond ik dat ze erg flexibel waren om het voor mij zo goed mogelijk uit te laten komen. Mede dankzij hen heb ik vlot in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ze bereiden je erg goed voor op het examen.

  Jessie Heuveling

  Top rijschool!
  Autorijschool van Elderen is een fijne, gezellige, begeleidende en realistische rijschool. Van intake tot rij examen word je goed begeleid en ondersteund. Doordat ik niemand op hoefde te halen of weg te brengen, gaf dat veel rust, en haalde ik het optimale uit mijn les. Ik heb de theorielessen, de rijlessen en mijn examen als erg fijn ervaren. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen want Ankie is van alle markten thuis.

  Angela Schildermans