Home > Onze diensten

Autorijlessen

Autorijden is leuk en met een rijbewijs heb je veel onafhankelijkheid en vrijheid! Wil je goed leren autorijden binnen een persoonlijke sfeer? Dan kun je terecht bij Autorijschool van Elderen.

Ga verder

Theorie

Voordat je een praktijkexamen kunt inplannen moet je eerst slagen voor je theorie-examen. Wij raden aan om in het begin van de rijopleiding te starten met de theorie. Je zult merken dat door het leren van de theorie het makkelijker gaat omdat je situaties uit de rijlessen tegenkomt.

Ga verder

RijlesXtra

Onze doel is om voor iedereen op maat rijlessen aan te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in rijlessen van mensen met ADHD, ADD of rijangst. Iedereen leert op zijn eigen manier. Dit geldt dus ook bij het behalen van je rijbewijs.

Ga verder

Rijtest

Met een rijtest beoordeelt het CBR of je op een veilige verantwoorde manier aan het verkeer kunt deelnemen. En of je een auto goed kunt bedienen en besturen. Wij gaan je helpen om je zo goed mogelijk op je rijtest voor te bereiden.

Ga verder

2toDrive

Je kunt vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen. 2toDrive is opgezet zodat jij vanaf je 17e begeleid de weg op mag. Sinds dat we bestaan hebben we jongeren geholpen om vervroegd hun rijbewijs te halen.

Ga verder

Wij gaan altijd voor tevreden klanten!

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom doen we er graag alles aan om onze lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Wanneer je op een leuke manier je rijbewijs wilt halen ben je bij ons aan het juiste adres!

Het waren gezellige en leerzame lessen. Rijschool van Elderen heeft mij uitstekend geholpen bij het halen van mijn rijbewijs, en het was ook nog eens super leuk! Ankie en Nancy leggen het zeer goed en duidelijk uit! Ik heb zoveel geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel overal heen met mijn auto.

Tijn Koolen

Ankie is een fijne maar vooral duidelijke instructeur. Op het begin had ik best veel spanningen, maar hier wist ze me overheen te helpen. Ankie en Nancy doen samen zo goed mogelijk hun best voor de leerlingen. Ook met het inplannen van de lessen, vond ik dat ze erg flexibel waren om het voor mij zo goed mogelijk uit te laten komen. Mede dankzij hen heb ik vlot in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ze bereiden je erg goed voor op het examen.

Jessie Heuveling

Top rijschool!
Autorijschool van Elderen is een fijne, gezellige, begeleidende en realistische rijschool. Van intake tot rij examen word je goed begeleid en ondersteund. Doordat ik niemand op hoefde te halen of weg te brengen, gaf dat veel rust, en haalde ik het optimale uit mijn les. Ik heb de theorielessen, de rijlessen en mijn examen als erg fijn ervaren. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen want Ankie is van alle markten thuis.

Angela Schildermans