Home > Over ons

Over Autorijschool van Elderen

Ankie
Door mijn jaren lange ervaring in het vakgebied als rij-instructrice, ken ik de fijne kneepjes uit het vak en weet als geen ander wat er nodig is om jou tot een verantwoordelijke en zelfstandige bestuurder op te leiden. Persoonlijke aandacht is belangrijk, iedere leerling is anders dit maakt het ontzettend leuk en uitdagend om te doen. Ik geniet iedere dag, als ik in de auto zit en de leerlingen mag leren autorijden, dit doe ik het liefst met de nodige humor. Ook ben ik gecertificeerd faalangstinstructeur, erkend autisme en ADHD instructeur en stagementor.

Nancy
Door Ankie haar enthousiasme voor het lesgeven ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in het autorijles geven en het leek me ook erg leuk om dit ook te kunnen. Ik ben dan ook al snel begonnen met de opleiding voor rij-instructrice. Sinds een aantal jaren kan ik samen met Ankie de lessen geven. Omdat we nauw samen werken weten we dan ook precies wat de leerling nodig heeft. Samen zijn we dan ook een heel goed en sterk team, we zitten op dezelfde lijn, dit resulteert tot goede resultaten en we weten dan ook het beste uit de leerlingen te halen. Het is enorm leuk om leerlingen te leren autorijden en het geeft een enorme kick als je een leerling aan zijn of haar rijbewijs hebt geholpen.

Mocht je interesse hebben om je rijopleiding bij ons te volgen, dan komen wij graag een keer langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek wordt jij en je ouders/verzorgers geïnformeerd over wat je van ons kunt verwachten, maar ook wat wij van een leerling verwachten. Dit gesprek is uiteraard vrijblijvend.