Home > Onze diensten > 2toDrive

Wat is 2toDrive?

Met 2toDrive kun jij eerder je rijbewijs halen. Je hoeft je niet te registreren voor 2toDrive en mag vanaf 16,5 jaar starten met autolessen. Vanaf 17 jaar kun je het rijexamen afleggen. Geslaagd en je rijbewijs in de pocket? Dan mag je tot je 18e de weg op onder begeleiding van een coach. Wel zo handig toch?

2toDrive bestaat sinds 2011 en is ingevoerd om de verkeersveiligheid te vergroten. Sinds de start hebben al veel jongeren vervroegd hun rijbewijs gehaald. Beginnende bestuurders zijn door minder rijervaring vaker betrokken bij ongelukken dan ervaren bestuurders. 2toDrive zorgt ervoor dat jij onder relatief veilige omstandigheden rijervaring kunt opdoen. Zo word jij een zelfverzekerdere bestuurder en heb je minder kans op brokken in het verkeer.

LET OP: Je mag met 2toDrive alleen in Nederland rijden. Vanaf je 18e mag je alleen op pad en mag je uiteraard wel de grens over.

Om je begeleiders pas aan te vragen klik dan op onderstaande button.

  • Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen
  • Vanaf je 17e op voor het rijexamen
  • Tot je 18e begeleid de weg op
Ga naar 2ToDrive

Gezondheidsverklaring

De Gezondheidsverklaring is een lijst van vragen over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Die moet je invullen voor een verklaring van geschiktheid. Het is verplicht de Gezondheidsverklaring zelf bij het CBR in te dienen.

Stuur de Gezondheidsverklaring tijdig in. Zeker als er een vraag met ja is beantwoord. De Gezondheidsverklaring is 1 jaar geldig.

Ga naar mijn CBR

Machtiging

Op het moment dat wij denken dat je klaar bent voor een tussentijdse toets of het praktijkexamen zullen wij dit voor je aanvragen bij het CBR. Dit kan alleen als je ons als rijschool gemachtigd hebt. Wij adviseren je dit aan het begin van de rijopleiding te doen omdat het anders vaak vergeten wordt en onnodig vertraging op kan leveren.

Je kunt ons machtigen bij het CBR. Hiervoor heb je je DigID nodig en ons rijschoolregistratienummer: 5830W5

Ga naar mijn CBR

Wij gaan altijd voor tevreden klanten!

Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Daarom doen we er graag alles aan om onze lessen zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Wanneer je op een leuke manier je rijbewijs wilt halen ben je bij ons aan het juiste adres!

Het waren gezellige en leerzame lessen. Rijschool van Elderen heeft mij uitstekend geholpen bij het halen van mijn rijbewijs, en het was ook nog eens super leuk! Ankie en Nancy leggen het zeer goed en duidelijk uit! Ik heb zoveel geleerd en ga nu met een goed en veilig gevoel overal heen met mijn auto.

Tijn Koolen

Ankie is een fijne maar vooral duidelijke instructeur. Op het begin had ik best veel spanningen, maar hier wist ze me overheen te helpen. Ankie en Nancy doen samen zo goed mogelijk hun best voor de leerlingen. Ook met het inplannen van de lessen, vond ik dat ze erg flexibel waren om het voor mij zo goed mogelijk uit te laten komen. Mede dankzij hen heb ik vlot in 1x mijn rijbewijs gehaald. Ze bereiden je erg goed voor op het examen.

Jessie Heuveling

Top rijschool!
Autorijschool van Elderen is een fijne, gezellige, begeleidende en realistische rijschool. Van intake tot rij examen word je goed begeleid en ondersteund. Doordat ik niemand op hoefde te halen of weg te brengen, gaf dat veel rust, en haalde ik het optimale uit mijn les. Ik heb de theorielessen, de rijlessen en mijn examen als erg fijn ervaren. Ik zou deze rijschool aan iedereen aanbevelen want Ankie is van alle markten thuis.

Angela Schildermans